Info

  • Olemme palveluksessasi. Jos mikä tahansa asia askarruttaa, ota yhteyttä.

 

 

Seeterin kartanolla on vuokrattavana ympärivuoden kahdeksan viihtyisää, hyvin varusteltua huvilaa. 

Kuusi huviloista sijaitsee rannalla, joissa jokaisessa on oma ranta ja soutuvene. Kaksi asuntoa, Pikkupehtoori 431 ja Isopehtoori 432, sijaitsevat kartanon pihapiirissä, joiden käytössä on Yhteisranta soutuveneineen.

Huvilat ovat hyvin varusteltuja ja isäntäväen kiinnostus sisustamiseen on nähtävissä. Kiinnitämme huomioita muun muassa viihtyisään valaistukseen, viinilasit ovat itsestäänselvyys astiavarustelussa. Kaikkien huviloiden vuokrahintaan sisältyy lakanat. Asiakas saa saapuessaan siistin, valmiiksi pedatun vuoteen.

Loman päätteeksi hoidamme loppusiivouksen tilauksesta. Hinta on huvilan koosta riippuen 45-76 euroa.

Tiedustelut ja varaukset Lomarengas Oy:n kautta, katso lisätietoja.


Kuvia yhteisrannasta (1-6) ja leikkitarhasta 

 

Yhteisranta
Seeterin Yhteisranta on kaikkien asiakkaiden käytössä oleva matalahko hiekka-/kivipohjainen uimaranta, joka soveltuu hyvin myös lapsille. Rannassa laituri ja käytössä soutuveneitä sekä ulkohuussi/pukukoppi.


Leikkitarha
Leikkitarha kartanon pihapiirissä, jossa keinut, leikkimökki ja runsaasti tilaa hiekkaleikeille leluineen.


SeeteriSport 
SeeteriSport kulkee huviloiden lähimaastossa. Neljän kilometrin pituinen reitti kulkee vaihtelevassa maastossa tilan mailla, pelto- ja järvimaisemassa, hoidetun taimikon ja avohakkuualueen halki, sekä korkealla Jyrkinharjulla, myös vanhassa metsässä.

Vaihteleva maasto on mm. soratietä ja metsäistä polkua, joka soveltuu sauvakävelyyn ja maastopyöräilyyn. Reitti on osin kuljettavissa myös lastenrattailla.


Harrastukset
Kesällä Hirsjärvellä voi kalastaa, talvella pääsee pulkkamäkeen, syksyllä sienimetsään. Lintuharrastajia kiinnostaa alueen runsas lintulajisto. Polkupyöräilijöille mukavia reittimahdollisuuksia, asfaltoiduilla- ja sorateillä.

Maastot Seeterissä soveltuvat talvi-aikoina erinomaisesti myös lumikengillä liikkumiseen. Lumikenkiä+sauvoja vuokrattavissa Seeteristä.

Lumitilanteen salliessa pyrimme tekemään hiihtolatuja myös huviloiden lähimaastoon. Hoidettuja hiihtolatuja mm. Ämyrin valaistu latu 4km etäisyydellä ja 1km etäisyydellä retkihiihtolatu Hovimäki-Esakallio 8 km, jossa 2 laavua tulentekopaikkoineen.

Liikuntapaikoista ja mm. hiihtoladuista lisätietoja Someron Liikunta Ry. www.someronliikunta.fi

Lisätietoja muista harrastusmahdollisuuksista Somerolla


Lemmikit
Ulkona liikkuessa huomioimme kaikkia alueella liikkuvia, siksi koirat kulkevat kytkettyinä. Toivomme ennakkoilmoitusta lemmikin saapumisesta huvilaan.