Seeterin kartano on huviloiden vuokraustoimintaa harjoittava yritys sekä toimiva maa- ja metsätila Somerolla, Hirsjärven rannalla – Vain noin tunnin automatkan päässä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta.

Maisemat ovat viljavia peltoja, vehreitä metsiä, järvimaisemaa sekä kartanoita ja maatiloja. Hirsjärven rannalla on kuusi huvilaa, soutuvene. Lisäksi kaksi asuntoa kartanon pihapiirissä.

Meillä voi viettää kiireetöntä vapaa-aikaa viihtyisissä huviloissa, hoidetussa maalasimiljöössä sekä vuodenaikojen mukaan vaihtuvissa maisemissa. Myös lemmikit ovat tervetulleita lomailemaan.

Huviloiden lähimaastossa voi liikkua SeeteriSport-reitillä, vaihtelevassa maastossa, soratiellä, metsäisellä polulla ja komealla Jyrkinharjun alueella.

Kaikkien asiakkaiden käytössä on lisäksi matalahko Yhteisranta, joka soveltuu hyvin lapsille. Kartanon pihapiirissä on Leikkitarha, jossa keinut, leikkimökki ja tilaa hiekkaleikeille.

Teemme yhteistyötä suomen tunnetuimman ja vanhimman mökki- ja loma-asuntojen välittäjän, Lomarengas Oy:n kanssa, jolla käytössä varausjärjestelmä www.lomarengas.fi sekä puhelinpalvelu
0306 502 502, arkisin ma-pe 8:30-17 ja lauantaisin 10-18.

Lämpimästi Tervetuloa!